Neem vrijblijvend contact op 

Heb je een vraag of ben je nieuwsgierig hoe ik jou kan helpen, neem dan vrijblijvend contact op.

Profielfoto van Mariëlle

Mariëlle van Zuilen

Eigenaresse

Praktijkinformatie

Informatie, afspraken en annuleringsbeleid
Het opvragen van informatie is altijd vrijblijvend. Afzeggen of verplaatsen van geboekte behandelingen tot 48 uur voor de afspraak is kosteloos. Bij afzeggen of verplaatsen binnen 48 uur voor geboekte afspraken wordt 50% van het behandeltarief berekend en binnen 24 uur wordt het gehele tarief in rekening gebracht.

Tarieven
De tarieven van alle behandelingen zijn gebaseerd op een uurtarief van € 75. De eerste afspraak voor reflexzonetherapie is inclusief uitgebreide intake en anamnese (tarief € 115).

Behandelingen reflexzonetherapie zijn vrijgesteld van BTW en kunnen mogelijk (deels) vergoed worden door je aanvullende zorgverzekering. Zie hier een overzicht en/of check zelf je zorgverzekering voor de voorwaarden.

Hygiëne
De praktijk is een verzorgde hygiënische omgeving. Cliënten worden daarom vriendelijk verzocht om fris gedoucht of gewassen de praktijk te bezoeken.

Beroepsvereniging, privacyreglement (AVG) en klachtenregeling (Wkkgz)
MindYourBody is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT). De praktijk heeft ook een privacyreglement. Zie de website van de VNRT voor onze klachtenregeling.