Over

Van harte welkom op de website van mijn praktijk MindYourBody – mooi in balans.
Mijn naam is Mariëlle van Zuilen en ik ben masseur en voetreflextherapeut.

Mooi in balans zijn betekent voor mij dat schoonheid en gezondheid van binnenuit komt. Hiervoor is het nodig om een gezond lichaam te hebben dat in balans is met je gevoel en je mentale staat, je geest. Wanneer je niet lekker in je vel zit, gaat je lichaam vaak een beetje “kwakkelen” en krijg je last van kwaaltjes of vage klachten. Dit geldt echter ook andersom. Als er iets in je lichaam niet goed functioneert of blokkeert, kan dit gevoelens en stemming ongemerkt flink beïnvloeden en merk je dat je niet meer lekker in je vel zit. Het is dus belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Wij kunnen hiermee samen aan het werk gaan!

Mijn passie is gezondheid en hierbij zijn lichaam en geest in ontspanning en in balans. Met als basis mijn ervaring en gedegen opleidingen is het mijn doel om er samen met jou voor te zorgen om deze balans te bereiken en te behouden. Voel je goed, van binnen en van buiten!

Door mijn afgeronde studie psychologie en het volgen van de gedegen opleiding VoetreflexPlus van Total Health, waarbij ik nog meer kennis van oosterse en westerse geneeskunde heb opgedaan, ben ik in staat om jou je fysieke, mentale en emotionele symptomen beter te laten begrijpen en te verklaren. Bij het opstarten van een behandeltraject in mijn praktijk nemen we uitgebreid de tijd voor een anamnese. Aan de hand daarvan maken we samen een plan om jouw klachten te helpen verminderen.

Behandelingen worden altijd individueel afgestemd. Hierbij maak ik, in overleg met jou, een keuze uit de verschillende behandelmogelijkheden zoals massages, voetreflextherapie, lymfedrainage, oorreflextherapie, cupping, moxa, ontspanningsmethoden en aanvullende adviezen (bijvoorbeeld op het gebied van voeding) of soms gewoon een goed gesprek. Mijn praktijk stoelt op een wederzijds vertrouwen tussen mij en mijn klanten en de behandelingen vinden plaats in een prettige en warme ambiance waar je je snel thuis kunt voelen.

Als je geen specifieke klachten hebt maar wel behoefte hebt aan ontspanning door middel van een goede massage, dan kun je ook bij mij terecht. Je kunt hiervoor een keuze maken uit diverse soorten massages.

Omdat ik het fijn vind om mijn klanten door middel van mijn behandelingen de juiste aandacht te geven die ze nodig hebben om goed in balans te komen en te blijven, krijg ik ook weer positieve energie. Dit maakt de cirkel weer rond!